arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Personvern


Personvern

Personvernserklæringen informerer om hvordan The Urban Legend AS samler inn og bruker personopplysninger.

I denne erklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi behandler, hvordan vi behandler disse og hvilket formål behandlingen har. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, www.theurbanlegendshop.no, når du er kunde hos oss, eller søker jobb hos oss, samt generell informasjon om innhenting, lagring og bruk av personopplysninger

Bortsett fra IP-adresse er det frivillig for de som besøker nettstedet å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, eksempelvis ved å sende oss forespørsler, bestille varer, eller motta nyhetsbrev. Det er nødvendig å oppgi IP-adresse til vår tjener da det ellers er umulig å sende svar til din internettenhet. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Informasjonskapsler eller cookies Personvern

Hva er en informasjonskapsel eller cookie?

Cookies er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, telefon eller nettbrett når du besøker et nettsted. Cookies hjelper nettstedet med å huske dine innstillinger (eksempelvis brukernavn, språk, tekststørrelse og andre forhåndsvalg) for en viss periode. Cookies brukes også for å forbedre funksjonalitet, til å samle informasjon for analyseformål, eller for markedsføringsformål.

Hvordan bruker vi cookies?

Vi bruker cookies for å få informasjon om hvordan nettstedet brukes. Vi bruker dette gjennom Google Analytics, som er et verktøy for webanalyse fra Google. Informasjonen lagres på servere i USA. Informasjonskapslene samler informasjon om hvilke sider som besøkes, hvor lenge et besøk varer, antall besøk på nettstedet og hva som er kilden til besøket (eksempelvis Google Søk). Vi bruker også cookies til å se på brukeradferden, som klikk på lenker, klikk til bloggartikler, innsendelse av kontaktskjema, eller påmelding på nyhetsbrev.

Din IP adresse anonymiseres før den sendes til Google Analytics og informasjonen som sendes inneholder ingen informasjon som kan identifisere deg som bruker. Vi kan derfor ikke spore handlinger til den enkelte bruker, men analysere bruken av nettstedet på et overordnet nivå.

Ved hjelp av cookies samler vårt nettsted inn informasjon til bruk for senere annonsering (Remarketing). En anonymisert identitet blir lagret i egne lister som brukes til målrettet annonsering basert på din brukeradferd på nett. I tillegg til at informasjonen er anonymisert (av-identifisert) stilles det krav til et visst antall brukere på listen før listene tas i bruk.

Alle nettlesere gjør det mulig å begrense cookie adferd, eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over hvilke cookies som er lagret på datamaskinen, og til å slette en enkelt cookie, eller fjerne alle sammen.

Hvilke opplysninger vi registrerer vi om deg?
Vi registrer opplysninger om deg når:

  • Når du besøker vår nettside registrer vi IP-adresse, operativsystemet din PC, mobil, nettbrett e l benytter, hvilken nettleser du benytter, din aktivitet på nettsiden; 
  • Ved opprettelse av kundeprofil og ved å legge inn ordre(r) med eller uten kundeprofil registrerer vi informasjon om navn, fødselsdato, kontakt detaljer (e-post, telefon og adresse), bank og betalingsinformasjon, informasjon om din ordre (inkludert tidligere ordre), returer og leveranser av varer. 
  • Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev, registrerer vi e-post adressen din slik at vi kan sende deg vårt nyhetsbrev.
  • Når du gir ditt samtykke til at vi kan sende deg e-poster med tilbud, forslag til varer vi basert på din tidligere kjøpshistorikk eller ved besøk på vår nettside tror du vil være interessert i.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta nyhetsbrev og tilbud. Dette gjøres ved å klikke på «meld av»/«unsubscribe» i e-post med nyhetsbrev etc, eller ved å sende en e-post til oss. 

Hvordan bruker vi opplysningene vi registrerer?
Vi bruker opplysningene vi registrerer om deg for å yte våre tjenester, og for å forbedre vår nettside, slik at vi kan:

  • Gjennomføre salg av varer til deg, kontakte deg fra kundeservice hvis det er noen spørsmål eller endringer til din ordre, og for å gjøre det enklere for deg å legge inn nye ordre uten at du må legge inn informasjonen vi trenger for å behandle din ordre på nytt.
  • Sende deg e-poster med tilbud, nyhetsbrev og forslag til varer vi basert på din tidligere kjøpshistorikk eller ved besøk på vår nettside tror du vil være interessert i.
  • For å forbedre kundeopplevelsen på nettsiden analyserer vi data om hvordan du bruker nettsiden (dvs hvordan du beveger deg rundt på siden).

Vi lagrer personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser ovenfor våre kunder slik beskrevet i denne personvernerklæringen, eller det av rettslige grunner er påkrevet at vi lagrer personopplysningene.

Sikker oppbevaring
Vi beskytter dine personopplysninger gjennom rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie. 

Dine rettigheter
Du rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt deg i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller du kan sende oss en e-post til info@theurbanlegend.no, så hjelper vi deg med endring eller sletting av informasjon.

Behandling av personopplysningene er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykke tilbake.

Dersom du mener The Urban Legend AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til aktuell tilsynsmyndighet, som i Norge er Datatilsynet. Du finner kontaktinformasjon på deres hjemmesider www.datatilsynet.no.

Kontakt og spørsmål

Hvis du har spørsmål vedrørende personvernerklæringen, kontakt oss gjerne på:

E-postadresse: info@theurbanlegend.no

Telefonnummer: 45083751

Postadresse: Martin Linges vei 27, 0692 Oslo

Handlekurv


Sale

Unavailable

Sold Out